ScrapFest in Kitchener 2014 Banner

Oshawa 2011 Saturday, October 15 Schedule

Saturday October 15, 2011
TimeAerobics Room 1Aerobics Room 2Training Room 1
8:00 amRegistration Opens
8:30 am Not Just a Birthday Card

Cathie Allan

8:30 am to 11:30 am
(3 Hours)
 
9:00 amDesigner Secrets to Amazing Layouts

Christy Riopel

9:00 am to 11:30 am
(2.5 Hours)
One Sketch, Three Ways (a.m.)

Becky Fleck

9:00 am to 11:00 am
(2 Hours)
9:30 am
10:00 am
10:30 am
11:00 am 
11:30 am   
12:00 pm   
12:30 pm   
1:00 pmMixed Media Art Board Technique Workshop

Vicki Boutin

1:00 pm to 4:00 pm
(3 Hours)
An Easelicious Card with Foilicious Attitude

Cathie Allan

1:00 pm to 4:00 pm
(3 Hours)
Hands On! Photography Workshop

Sue Sykes

1:00 pm to 4:00 pm
(3 Hours)
1:30 pm
2:00 pm
2:30 pm
3:00 pm
3:30 pm
4:00 pm   
4:30 pm   
5:00 pmMarketplace Closes Thanks for Joining Us!!!
5:00 pmMixed Media Art Board Technique Workshop (Evening)

Vicki Boutin

5:00 pm to 8:00 pm
(3 Hours)
Patchwork Quilt Photo Album

Sarah Hodgkinson

5:00 pm to 7:30 pm
(2.5 Hours)
 
5:30 pmOne Sketch, Three Ways (p.m.)

Becky Fleck

5:30 pm to 7:30 pm
(2 Hours)
6:00 pm
6:30 pm
7:00 pm
7:30 pm  
8:00 pm   
8:30 pm   
9:00 pmScrapFest Crop ends. See you in Kitchener!
© 2014 ScrapFest.ca