ScrapFest at Ktichener 2018 Banner

ScrapFest in Kitchener 2014 product history

We're sorry, but ScrapFest in Kitchener 2014 is over. At this time, you are only able to view what was offered.

Saturday Marketplace Pass

Saturday Marketplace Pass Date: Saturday, April 12th, 2014
Time: 9:00 am - 5:00 pm (8 Hours)
Location: Kiwanis Arena, Kitchener Memorial Auditorium

Price: $10 + HST (in advance), $12 (at the door-cash only please)

Screens, Styluses, and Stamps Workshop

Screens, Styluses, and Stamps Workshop 'Stamp With Style Workshop Instructor: Cathie Allan
Date: Friday, April 11th, 2014
Time: 12:30 pm - 3:30 pm (3 Hours)
Location: Subscribers Lounge
Focus: Technique
Skill level: Intermediate (but open to beginners who want to learn)
Price: $49 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

It's A Birthday Bash! Layout and Card Workshop

It's A Birthday Bash! Layout and Card WorkshopIts A Birthday Bash Workshop! Instructor: Kelly Klapstein
Date: Friday, April 11th, 2014
Time: 6:00 pm - 8:30 pm (2.5 Hours)
Location: Subscribers Lounge
Focus: Design and Technique
Skill level: All Skill Levels
Price: $45 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

Family Photo Display Frame Workshop

Family Photo Display Frame WorkshopFamily Photo Display Frame Workshop! Instructor: Kelly Klapstein
Date: Saturday, April 12th, 2014
Time: 1:00 pm - 4:00 pm (3 Hours)
Location: Teaching Theatre
Focus: Design and Technique
Skill level: All Skill levels
Price: $49 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

Start The Magic Canvas Workshop

Start The Magic Canvas Workshop Instructor: Agnieszka Bellaidea
Date: Saturday, April 12th, 2014
Time: 1:30 pm - 4:30 pm (3 Hours)
Location: Subscribers Lounge
Focus: Technique, Design and Composition
Skill level: All Skill Levels
Price: $49 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

ScrapFest Crop

ScrapFest Crop Date: Friday, April 11th and Saturday, April 12th, 2014
Time: Friday, April 11th from 10:00 am - Midnight
Saturday, April 12th from 9:00 am - 9:00 pm
Location: Kinsman Arena (across the hall from the Kiwanis Arena)

Price: $92 + HST (This includes your 2 day event pass to the Marketplace at a $20 value!)

VIP Marketplace Pass

VIP Marketplace Pass Date: Friday, April 11th and Saturday, April 12th, 2014
Time: Friday, April 11th from 4:00 pm - 10:00 pm
Saturday, April 12th from 9:00 am - 5:00 pm
Location: Kiwanis Arena, Kitchener Memorial Auditorium Complex

Price: $20 + HST (This a 2 day event pass-you DO NOT need to purchase a Saturday Marketplace Pass)

Follow Your True Colours Mixed Media Workshop

Follow Your True Colours Mixed Media Workshop Instructor: Agnieszka Bellaidea
Date: Saturday, April 12th, 2014
Time: 9:30 am - 12:30 pm (3 Hours)
Location: Subscribers Lounge
Focus: Technique, Design and Composition
Skill level: All Skill Levels
Price: $49 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

Disney Magic Layouts Workshop (Friday)

Disney Magic Layouts Workshop (Friday)Disney Magic Layouts Workshop! Instructor: Virginia Nebel
Date: Friday, April 11th, 2014
Time: 1:00 pm - 3:30 pm (2.5 Hours)
Location: Viewing Lounge
Focus: Design
Skill level: Intermediate (will be fast paced)
Price: $45 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

All About Me! Album Workshop

All About Me! Album WorkshopAll About Me Album Workshop! Instructor: Virginia Nebel
Date: Friday, April 11th, 2014
Time: 6:00 pm - 8:30 pm (2.5 Hours)
Location: Viewing Lounge
Focus: Design
Skill level: Intermediate (will be fast paced)
Price: $45 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

Craft Fusion Fun Workshop

Craft Fusion Fun WorkshopCraft Fusion Fun Workshop! Instructor: Virginia Nebel
Date: Saturday, April 12th, 2014
Time: 10:00 am - 12:30 pm (2.5 Hours)
Location: Viewing Lounge
Focus: Design and composition
Skill level: Intermediate (will be fast paced)
Price: $45 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

Disney Magic Layouts Workshop (Saturday)

Disney Magic Layouts Workshop (Saturday) Disney Magic Layouts Workshop! Instructor: Virginia Nebel
Date: Saturday, April 12th, 2014
Time: 1:30 pm - 4:00 pm (2.5 Hours)
Location: Viewing Lounge
Focus: Design and Composition
Skill level: Intermediate (will be fast paced)
Price: $45 + HST (This DOES NOT include passes to the Marketplace)

© 2017 ScrapFest.ca